FFA+BF2 Cs-City | 83.1.164.118:27022
Niestety znowu muszę was powiadomić, że jeden z waszych adminów nie potrafi stanąć na wysokości zadania.
Sytuacja 1 - kilka dni temu
Zabijam Quiet Killer w następnej rundzie screeny i ban
Sytuacja 2 - dzisiaj rano mapa de_dust2
Zabijam Quiet Killer i zaczynam rozbrajać bombę kiedy już kończę dostaje od niego slapa co mi przerywa rozbrajanie
Sytuacja 3 - dzisiaj rano mapa fy_snow
Zabijam Quiet Killer i dostaje kicka z serwera
Sytuacja 4 - dzisiaj rano mapa cs_assault_upc
Zabijam Quiet Killer i pojawia się napis "zapamiętaj sobie moje gg i numer gg" a następnie mam zresetowane statystyki
Jak widzicie jest pewna cecha wspólna tych wszystkich sytuacji "Zabijam Quiet Killer", admin zdecydowanie nie powinien brać do siebie tego, że ktoś go zabije a już na pewno nie powinien się mścić na kimś używając Admin Moda. Niech mnie poszuka normalnie i zastrzeli a nie zachowuje się jak gówniarz tylko jak na admina przystało.
Bardzo proszę o przywrócenie mi moich statystyk i odznak.
Ostatnio edytowany przez Efreet (2010-01-22 11:21:51)
Administrator
Poczekam na wyjaśnienie quiet killera.......a co do tego resetu statystyk to musiałby wejść na twoim nicku żeby ci je zresetować.
No jak musiał wejść moim nickiem i mi zresetować statsy to to niezła chamówa musiała by być. Albo jakieś zwarcie na łączach i to nie jego sprawka ale tego to się nigdy nie dowiemy bo nawet jak on to zrobił to się w życiu nie przyzna.
Administrator
Quiet twierdzi że ktoś mu wszedł na jego nick... zmieniłem hasło i dałem mu ostatnią szansę.
Administrator
Niestety nie oddaję statystyk... gdybym miał każdemu oddawać kto się zgłasza to wiesz... poto jest rezerwacja nicku.