FFA+BF2 Cs-City | 83.1.164.118:27022
Mam dwie propozycje zmiany działania odznak.
1. Odznaka Snajperska, ten Scout na starcie bardziej wkurza niż pomaga, zaburza równowagę w 1 rundzie na pistolety i niektóre mapy aim gdzie takie bronie są nie dostępne. Do tego jest drugi problem ale nie związany z tą odznaką nie ma walki na AWP i AWP przestało być użyteczne skoro większość ludzi przeżywa ten jeden hit. A walka na AWP była integralną częścią CS'a, huk wystrzału wzbudzał respekt i nie wszyscy byli gotowi wychodzić za drzwi wiedząc że po drugiej stronie czeka AWP. Dlatego mój pomysł zmienić tą odznakę na 10/20/30% większe obrażenia z broni snajperskiej. Wróci wtedy one shot kill a scouty i auto kampy dalej nie będą zabijały jednym strzałem.
2. Odznaka Shotguna/Niewidzialność - obniżą to bardzo grywalność na serwerze gdy co drugi gościu kampi z nożem i tylko czeka aż ktoś się odwróci do niego tyłem co by go bez wazeliny w tyłek pojechać. Nie na tym polega CS żeby strzelać przeciwnikom w plecy. Tu nie mam pomysłu na razie na co sensownie można by to było zmienić ale coś można wykombinować np pompka na start albo większy magazynek w pompce. Bo naprawdę ta niewidzialność to jest lekkie lamerstwo. Wiem jest to fajne że cię ktoś nie zobaczy ale to wypacza strasznie grę kiedy zamiast szybko gdzieś lecieć muszę każdy kont celownikiem przeszukać czy mi się nick nie wyświetli.
Administrator
Żeby wprowadzić takie zmiany (większe obrażenia z broni snajperskiej, shotgun na start itp.) musiałbym edytować plugin, a nie jestem jakimś pro elo hakerem i nie znam się poprostu na tym. Scout mnie też irytuje... byłbym za wyłączeniem tej odznaki.. jeszcze się skonsultuję z Hubertem.